Здравейте

Казвам се Кристиан Карабельов.  Специализирал съм се в изработка на сайтове и онлайн магазини, уеб дизайн, техническа поддръжка и SEO оптимизация. Знанията придобих в софтуерната академия на Телерик, а уменията чрез работа по реални проекти.

До голяма степен работя сам върху проектите. В зависимост от проекта и изискванията на клиента ползвам услугите на партньори, като например графични дизайнери, които продават уеб дизайни на световния пазар, утвърдени фотографи за фото и видео заснемане, различни медийни канали за реклама и други.

Повече детайли в профила ми Linkedin

name
2pic

01. Вашият Дигитален бизнес

Предизвикателството да правиш бизнес в дигиталната епоха

С по-ясното настъпване на дигиталната ера логично аналоговият ни свят се поизмени. Докато за нас, потребителите е много удобно и всичко е на един клик, то за собствениците на бизнес е все по-голямо предизвикателство да отговорят на очакванията на клиентите и да бъдат актуални в тази толкова променяща се среда. Това не е въпрос на престиж, а на оцеляване.

Не е ли по-лесно някой да следи технологичните новости и новите тенденции, и да подобрява непрекъснато дигиталната визия на вашият бизнес. А вие да се заемете с това, в което сте най-добри.

Authorот Кристиан Карабельов – Собственик

02. Нашето дигитално студио

Нашата цел не е да ви продадем сайт. Целта ни е вашият бизнес да продължи да съществува, да бъде дигитален и по-близо до потребителите. Ние не търсим клиенти, а дългогодишни партньори.

Направете първата крачка като ни се доверите.

Ние ценим вашето време, ние пестим вашите средства, защото нашето бъдеще зависи от вашият успех.

Ако искате да работим заедно, не се колебайте да се свържете с нас.

Author  от Кристиан Карабельов – Собственик

03. Последни проекти

За да бъде един проект успешен е необходимо фокус и време.

За това докато работим по текущ проект не поемаме нов, за да бъдем максимално фокусирани и отдадени. „Художник не може да нарисува шедьовър, ако рисува две картини едновременно

Стараем се да спазваме поетите от нас срокове, но не за сметка на проекта. „Добрият готвач не би поднесъл сурово ястие, защото клиента бърза

Author  от Кристиан Карабельов – Собственик

 

Изпрати запитване

    Информацията за бюджета, който сте готови да похарчите ми помага да идентифицирам оптималните решения необходими за реализиране на вашия проект.Бюджет:

    В какъв срок бихте желали проекта ви да бъде завършен?Срок за изпълнение:

    Имате ли готово съдържание за сайта си текстове, изображения, банери, видео и др./? Съдържание:

    Как научихте за нас?